SoulFlowPsykospirituel Transformation

2-Psykospirituel transformation

SoulFlow er en metode, en kunst og en livsindstilling. Den er i sin oprindelige form udviklet af Gordon Davidson (www.joyfulevolutionconsulting.com), hvor den er blevet kaldt Joyful Evolution, Psykosofi og Multidimensional Psykologi. Den er også stærkt inspireret af den transpersonlige psykoterapi, der kaldes psykosyntese, og den har elementer der kendes i integral psykologi og holistiske praksisformer, for eksempel Incarnational Spirituality. Ud fra sin oprindelige form er metoden yderligere udformet af Kenneth Sørensen og Søren Hauge i Danmark under navnet SoulFlow Metoden, hvor metoden anvendes i klientpraksis og er blevet formidlet gennem foredrag, kurser, artikler og uddannelsen af indtil videre mere end 40 SoulFlow Guider (marts 2016).

Selve uddannelsen, som er den dybeste SoulFlow rejse man kan tage på, består af særligt designede øvelser og healingsmeditationer, som vil forberede en til at fungere som guide og skabe en bevidst forbindelse mellem sjælen, det bevidste selv og underbevidstheden. Der trænes i evnen til at fungere som SoulFlow guide, der kan forløse blokerede områder af det underbevidste. Det indebærer naturligvis også en udvikling af evnen til at udføre metoden på sig selv og skabe dybe helinger af sine delpersonligheder. Der formidles et dybt teoretisk og praktisk kendskab til arbejdet med delpersonligheder og skabes et godt indblik i dynamikken mellem klient og guide. Påbegyndelse af enten kurser, forløb eller uddannelse fremgår under begivenheder.

Her er hvad nogle af de uddannede SoulFlow Guider selv siger:

”SoulFlow metoden bringer harmoni, fred og balance i dit indre, ved hjælp af en radikalt påskønnende, accepterende og kærlig metode. SoulFlow bringer lys ind i selv de sværeste tilstande. Den frigør den del af dig, der sidder fast i fortiden ved at bringe den ind i hjertet og nutiden.”

– Lise-Lotte Hofverberg (SoulFlow Guide, Hypnoterapeut www.coachterapi.com)

”SoulFlow uddannelsen har ændret noget fundamentalt i mig, ikke bare hvordan jeg ser mennesker og deres indre, men også hvordan min egen deltagelse i livet kan flyde mere harmonisk.”

– Sol W. Jonassen (Astrolog, Terapeut, SoulFlow Guide www.sol-with.com)

”SoulFlow er en rigtig god måde at hele sine dybeste og inderste problemer på. Guidningen er målrettet og fokuseret samtidig med at den er meget blid og kærlig – den omfavner og rummer det smertefulde eller det der er svært for klienten. Efter en SoulFlow-session går klienten ofte forundret derfra, og virker mere klar, åben og hel. Klienten er kommet et skridt nærmere sig selv – og den indre natur.”

– Elsebet Gjetting (SoulFlow Guide og Kropspsykoterapeut www.egjetting.dk)

”SoulFlow har åbnet op for levende fortællinger fra den indre verden. Oplevelser og fortællinger, der forklarer og skaber mere bevidsthed om mine reaktionsmønstre, som jeg alene har haft svært ved at finde årsagerne til. Jeg oplever det som bølger, der hver især blotlægger mere og mere, der bevirker at jeg selv kan tage mere bevidste valg på min vej gennem livet.”

– Ditte Andreasson (Diplom Astrolog og SoulFlow Guide www.artvisions.dk)

”Det er en fantastisk rejse at være med på SoulFlow uddannelsen, og jeg glæder mig dagligt over min nye ’familie’ af erkendte delpersonligheder som jeg bærer med mig i hjertet.”

– Bitten Schade Hansen (Civilingeniør)

”SoulFlow har forvandlet mit liv. Fra at være indvendig vred og have utrolig dårlig selvtillid/-værd er jeg blevet handlekraftig, rummelig og med en klippefast tro på at jeg kan! det jeg vil og at jeg er god nok. Min indre dronning er vækket og jeg storsmiler til verden.”

– Bettina Skotte (Buschauffør & SoulFlow Guide www.bettinaskotte.dk)

”SoulFlow er på alle måder den smukkeste gave jeg har givet mig selv. En opdagelsesrejse ind i de mest dyrebare og forunderlige verdener – fuld af lys og uendelige potentialer. Fra det første skridt der tages, mærkes kærligheden og mildheden mod forvandling og personlig transformation. Jeg sættes fri.”

– Lone Arnoldus (Bevidst Boligindretning & SoulFlow Guide www.remedium.dk)

”For mig repræsenterer SoulFlow uddannelsen et overflødighedshorn af muligheder for at forfine mit hidtidige arbejde, hvor jeg som læge og spirituel psykoterapeut har fokuseret på at fremme det enkelte menneskes evne til at heale sig selv indefra.”

– Kurt Lindekilde (Læge, psykoterapeut, SoulFlow Guide www.lindekilde.dk)

”Efter at jeg i snart 30 år har læst den ene bog efter den anden, og været på adskillige kurser og uddannelser, er SoulFlow og – ikke mindst – hele det fundament, som SoulFlow står på, blevet en ramme, som jeg med kærlighed, vilje og kreativitet kan leve mit liv i. Det er vitterlig blevet en livsstil – en kunstart. En dyb glæde forankret i en smuk udforskning af frihed.”

– Mette Millard (SoulFlow Guide og Meditationsvejleder)

”Som den person der modtager SoulFlow oplever jeg følelsen af at blive set, hørt, accepteret, værdsat og elsket. Jeg oplever en grænseløs frihed til at vælge til og fra, at sætte dagsorden og styre den indledende del af SoulFlow. Når jeg så giver SoulFlow er det igen det at give plads og rumme den person der kontakter mig. Jeg oplever der utroligt spændende at være en de af processen uden at kende resultatet eller hvordan vi kommer til forløsning af problemet. Jeg oplever det at blive fulgt, kort eller langt med nænsomhed og blidhed, virker utrolig befriende og forløsende på problemstillinger. Jeg er vildt begejstret for SoulFlow.”

– Birthe Larsen (SoulFlow Guide www.soul-flow.dk)

”SoulFlow uddannelsen har været utrolig spændende og har rykket meget for mig… Jeg kommer helt sikkert til at bruge SoulFlow i mit liv, både til mig selv og professionelt.”

– Casper Brodahl Olling (Maskiningeniør og SoulFlow Guide)

Find selv tilgængelige SoulFlow Guider: www.soulflowguide.org